Mostbet jak wypłacić pieniądze Polşada necə olur?
Mostbet jak wypłacić pieniądze Polşada necə olur?
Axşamınız xeyir dostlar mən Polşada yaşayıram mostbet jak wypłacić pieniądze yəni pul çıxarmaq necə olur hardan edim. Kartla çıxarsam nə qədər gəlir minimum məbləğ nə qədərdi. Kim Polşadan mostbet istifadə edir öz təcrübəsini yazsın mənə də kömək etsin. Bir də komissiya alırlarmı təsdiq olmadan çıxarmaq olurmu. Zloti ilə çıxarmaq olurmu. Mənə məlumat verin çox sağolun.
Re: Mostbet jak wypłacić pieniądze Polşada necə olur?
Polşada mostbet populyardır mən bilirəm çünki orada dostlarım var onlar oynayır. Mostbet jak wypłacić pieniądze üçün şəxsi kabinetə girib "Kassa" bölməsinə keçmək lazımdır. Minimum çıxarış kartla 50 PLN kripto ilə daha az ola bilər. Dostum deyir ki kartla çıxarış 1-3 iş günü çəkir onun son çıxarışı 2 günə gəlib. Komissiya almırlar ama təsdiq olmadan böyük məbləğ çıxarmaq olmur. Ən dəqiq mostbet jak wypłacić pieniądze məlumatı üçün mən sənə məsləhət görürəm mostbet jak wypłacić pieniądze səhifəsinə baxasan orada bütün üsullar və limitlər yazılıb polyak dilində. Dostum da həmişə oradan baxır. Sən də yoxla inşallah rahat çıxararsan.